ElŐADÓK

Barathi Tamás

Ügyvezető, Belső kommunikációs szakértő, Colibri HR Solutions

 

Leírásunk frissül!

Czeczeli Tamás

The Milkman. Te(l)jes életre törekvő ember

20 évnyi sportolás és több mint 20 év vezetői munka után, 53 évesen új életet kezdtem. Heti 20 órában dolgozom, társadalmi elnöke vagyok egy spirituális egyesületnek, részt veszek négy gyermekem életében, kitörő örömmel megyek statisztálni színházba vagy forgatásokra. Sokat, beszélgetek embertársaimmal és – mivel van időm – el is tudok gondolkodni az élet történéseiről. Rá-rácsodálkozom a világra és a társadalomra, szerintem nem jó az irány, ami felé haladunk…

Dr. Kovács Petra

Okleveles pszichológus, jogász, szakújságíró

Pszichológusként és a Mindset Pszichológia szakújságírójaként elsősorban a munkahelyi viselkedésünk lélektani folyamataival foglalkozom. A munkahelyi szerepeink, a boldogságunk és a kollégákkal való együttműködésünk mozgatórugói tartoznak a szakterületemhez. A munka világával kapcsolatos több mint tízéves tapasztalatomat a magyar konzuli szolgálat tagjaként szereztem.

FARKAS VERA

Szervezetfejlesztési tanácsadó, coach

Life és business coachként karrier és életvezetési tanácsadással, szervezetfejlesztéssel foglalkozom a Mindset Terápiás Tanácsadó Központban. Fejlesztő munkám során elsődleges szempontként tartom számon, hogy az önismeret és a fejlődés alapját a nyitottság, az élethosszig tartó tanulás, és a tapasztalatok komplex és koherens beépítése adja.

KINDLI ERNA

Bátor Tábor Alapítvány CEO

Leírásunk frissül.!

MANGULT MÓNI

Viselkedéselemző, HR szakember

Több mint 15 éve dolgozom a HR-szakmában, versenyszférában. A pszichológiai tanulmányaim során leginkább a pozitív pszichológiai témák szólítottak meg. Éppen ezért foglalkozom a jelenlegi munkahelyemen többek között az elégedettség- és elkötelezettségnövelés kérdésével, amelynek egyik nem elhanyagolható befolyásoló tényezője, hogy lehetőségünk van-e az önmegvalósításra a munkánk során.

PARTOS BENCE

Alapító-tulajdonos, Mindset Pszichológia

Leírásunk frissül!

SELMECI PÉTER

PwC Startégiai és Működési Tanácsadás Igazgató, Startup mentor

Mintegy 20 éves gazdasági tanácsadói tapasztalattal rendelkezem. Szakterületeim: vállalati stratégia kialakítása, átfogó átalakítási programok vezetése, működésoptimalizálás és hatékonyságnövelés, üzletág működtetése, emberek vezetése és fejlesztése. A PwC keretein belül Magyarország egyik legjelentősebb Startup facilitátor programjának (Input program) tanácsadói támogatását vezetem. A kezdetektől mentorként veszek részt a BME, a Startup Campus és a Hiventures által szervezett Startup képzésben, ezen felül több fiatal csapatot dedikáltan mentorálok.

VÁSÁRHELYI DOROTTYA

Okleveles pszichológus, szexuálpszichológiai szakpszichológus, stresszkezelő és kommunikációs tréner

Számomra a testi-lelki egészség egyaránt fontos, vallom, hogy a kettő kéz a kézben jár. Számos stresszkezelő és kiégésmegelőző tréninget tartottam országszerte egészségügyi szakdolgozóknak, pedagógusoknak és a lakosságnak egyaránt, így lehetőségem nyílt sokrétű tapasztalatot szerezni e témákban. Jelenleg a Mindset Pszichológia Terápiás és Tanácsadó Központban dolgozom tanácsadó pszichológusként.